1. juni ble det innført lik frist for alle bestillinger i forkant av sædrutene. Fristen er søndagen kl. 23.59, én uke før sædruta starter opp fra depotene. Les mer

Rabatt på REDX i sommermelk-kampanjen

Ved å benytte REDX nå, kan du skaffe deg kvalitetskyr for produksjon av sommermelk i fremtiden. Vi har nå 50 kr rabatt på REDX fram til og med 31. august 2023.

Bilde av ei ku på beite med SenseHub-transponder i øret.
En kvigekalv fra godkua eller kviga som man har stor tro på, vil gi et verdifullt bidrag til ei skikkelig godku om noen år. Foto: Turi Nordengen.

En kvigekalv fra godkua eller kviga som man har stor tro på, vil gi et verdifullt bidrag til ei skikkelig godku om noen år. Hvis kvigekalven blir født på ett tidspunkt som i neste omgang kan bidra til mer sommermelk, er det helt supert.

Benytt derfor mulighetene med kjønnsseparert NRF-sæd (REDX) til rabattert pris i kampanjeperioden 15. juni - 31. august 2023.

Kampanje i samarbeid med TINE og OS ID

Kampanjen er et samarbeidsprosjekt mellom TINE, OS ID og Geno. I perioden 15. juni til 31. august vil derfor alle de tre bedriftene sette søkelys på sommermelk, REDX (kjønnsseparert NRF-sæd) og SenseHub aktivitetsmåler.

Kampanjen har tre klare målsettinger:

 1. Økt andel sommermjølk
 2. Økt bruk av REDX, kjønnsseparert NRF-sæd
 3. Sikre og øke bruken av semin med aktivitetsmåleren SenseHub

Sommermelk og gode avlsdyr hører sammen.

Sjekk tilgjengeligheten av REDX

Benytt deg av funksjonen «Innhold i beholder» på geno.no og få oversikt over tilgjengeligheten av REDX hos inseminøren.

  1. Logg deg inn på «Min side»

  2. Gå inn på menyvalget «Innhold i beholder»

  3. Søk opp aktuell inseminør

  4. Se oversikt over okser og antall doser av de ulike sædtypene inseminøren har i beholderen

På denne måten kan du se hvilke okser som er tilgjengelige og huke av for det i Geno avlsplan. Da får du opp de beste kombinasjonene med REDX elite som inseminøren har tilgjengelig i beholderen. Er det spesielle ønsker, oppfordres det til å melde fra om dette slik at aktuell okse kan settes ned i beholderen til inseminøren.

For å få enda bedre utvalg kan du bestille REDX av de oksene du ønsker i nettbutikken. Her vil det også være mulig å bestille fra okser som på grunn av lite sædlager kun er tilgjengelig via netthandel.

Se tilgjengelige REDX-okser her