Storfeskolen – Cand.KU

Storfeskolen er et digitalt utdanningstilbud innen fruktbarhet og avl. Den består av flere kurs med ulike tema.

 

Storfeskolen er et digitalt utdanningstilbud innen fruktbarhet og avl, som primært er rettet mot deg som er melkeprodusent, avløser eller landbruksvikar, og for skoleelever med interesse for melkeproduksjon. Selv om kursene er spesielt rettet mot melkeproduksjon, er mye felles og vil være nyttig for deg som driver med ammeku også.

Digitale kurs du kan ta når det passer deg

Hvert kurs består av en rekke korte foredrag. Innholdet skal være nyttig og praktisk rettet med korte videoklipp fra fjøsgulvet knyttes til hvert tema, og med mange bilder og illustrasjoner. Etter hvert foredrag kommer enkle repetisjonsoppgaver. 

Oppnå tittelen Cand.KU™

Du velger selv hvilke og hvor mange kurs du vil ta. Hvert kurs er selvstendig, og rekkefølgen velger du selv. Kursbevis utstedes etter hvert gjennomførte kurs, og kursdeltakere som tar minst 4 kurs, får tittelen Cand.KU™. Vi gleder oss til å invitere alle Cand.KU™-kandidater til en flott dag på Store Ree, med omvisning, middag og diplomutdeling!

Praktisk informasjon

Det er nå fire kurs tilgjengelig i Storfeskolen. Det vil komme ett kurs til som blir tilgjengelig i løpet av 2023.

Introduksjonspris:
medlem: kr 800,–
Ikke-medlem: kr 1000,–

Hvordan melde seg på kurs

For å kjøpe kurset må du først registrere deg i kursportalen: https://gta.geno.no/login/signup.php

Etter at du har registrert deg og bekreftet registreringen via mottatt e-post, kan du følge lenken nedenfor for å kjøpe det kurset du er interessert i. Registrering trenger man kun gjøre en gang. 

Kurset betales på kurssiden nedenfor. (Du kan velge mellom kortbetaling og PayPal-konto.)

Kurs: 

Er du lærer på landbruksskole (VGS)?

Ta kontakt på e-post: