Genopodden: Hva skjer på Store Ree?

Lesetid: ca 1 min

Ny episode av Genopodden er nå ute! Dagens tema er endringene på Store Ree og i produksjonen.

Bilde av Hans Storlien, Oda Christensen, lydtekniker Thomas Selvaag Moss, Rasmus Lang-Ree og Margrethe Nøkleby, som sitter rundt et bord i studio.
Bilde fra studio, f.v.: Hans Storlien, Oda Christensen, lydtekniker Thomas Selvaag Moss, Rasmus Lang-Ree og Margrethe Nøkleby. Foto: Geno

Dagens gjester i Genopodden er to av våre dyktige kollegaer i Geno. Hans Storlien er leder for Kunde og medlem i Geno, og er nok kjent for de aller fleste. Margrethe Nøkleby får vi muligheten til å bli bedre kjent med i denne episoden. Hun er fersk leder for forsyningskjeden, med kontorplass på Store Ree.

Store Ree i Stange i Innlandet har vært hovedsetet for Geno sin produksjon i lang tid, og er både et kjent landemerke og sterkt symbol for norsk alvsarbeid.

Endringer og framtidige planer

I denne episoden forteller Hans Storlien om endringene i fjøset, og litt om planene fremover. Margrethe Nøkleby deler gode nyheter fra kjønnsseparerings laboratoriet.

Vi får høre hva disse endringene og nyhetene betyr for deg som produsent, og Hans kan også dele et godt økonomisk tips; det er en veldig bra kampanje på REDX på vei!

Vi har også sendt vår utegående reporter Turi Nordengen til Store Ree, hvor hun har tatt en prat med Nina Hårnes Tremoen, som er fagleder på REDX laboratoriet.

Hør episoden her:

Om Genopodden

Genopodden er Genos egen podcast om ku og kalv, avl, fruktbarhet, genetikk og mye av det Geno SA driver med. Rasmus Lang Ree (redaktør i Buskap) og Oda Christensen (kommunikasjonssjef i Geno) er programledere.

Ny episode publiseres den første onsdagen hver måned, og er tilgjengelig både på Spotify, Itunes, soundcloud og Acast. Søk etter Genopodden på den appen du velger å bruke, eller hør på herfra direkte.

Hver episode av Genopodden legges også ut på denne siden