1. juni ble det innført lik frist for alle bestillinger i forkant av sædrutene. Fristen er søndagen kl. 23.59, én uke før sædruta starter opp fra depotene. Les mer

22. Hva skjer på Store Ree?

Lesetid: ca 1 min

I denne episoden av Genopodden er temaet endringene på Store Ree og i produksjonen. Gjester i studio er Hans Storlien og Margrethe Nøkleby.

Bilde av Hans Storlien, Oda Christensen, lydtekniker Thomas Selvaag Moss, Rasmus Lang-Ree og Margrethe Nøkleby, som sitter rundt et bord i studio.
Bilde fra studio, f.v.: Hans Storlien, Oda Christensen, lydtekniker Thomas Selvaag Moss, Rasmus Lang-Ree og Margrethe Nøkleby. Foto: Geno

Hans Storlien er leder for Kunde og medlem i Geno, og er nok kjent for de aller fleste. Margrethe Nøkleby får vi muligheten til å bli bedre kjent med i denne episoden. Hun er fersk leder for forsyningskjeden, med kontorplass på Store Ree.

Store Ree i Stange i Innlandet har vært hovedsetet for Geno sin produksjon i lang tid, og er både et kjent landemerke og sterkt symbol for norsk alvsarbeid.

Endringer og framtidige planer

Hans Storlien forteller om endringene i fjøset, og litt om planene fremover. Margrethe Nøkleby deler gode nyheter fra kjønnsseparerings laboratoriet.

Vi får høre hva disse endringene og nyhetene betyr for deg som produsent, og Hans kan også dele et godt økonomisk tips; det er en veldig bra kampanje på REDX på vei!

Vi har også sendt vår utegående reporter Turi Nordengen til Store Ree, hvor hun har tatt en prat med Nina Hårnes Tremoen, som er fagleder på REDX laboratoriet.

Hør episoden her eller via Spotify, iTunes eller lignende podcasttjenester.

Eller hør episoden her: