1. juni ble det innført lik frist for alle bestillinger i forkant av sædrutene. Fristen er søndagen kl. 23.59, én uke før sædruta starter opp fra depotene. Les mer

Søk på bedriftsnavn ved sædbestilling dersom du har egen beholder

Private beholdere er ikke lenger knyttet til den enkelte produsent sitt navn, men til bedriften sitt navn. Det betyr at alle med private beholdere må søke på sitt bedriftsnavn og velge dette som mottaker ved bestilling av sæd i nettbutikken.

Illustrasjonsfoto av en sædbeholder i et rom med sollys som kommer inn fra vinduene.
Søk på bedriftens navn og velg da riktig beholder for levering ved bestilling i nettbutikken. Illustrasjonsfoto: Turi Nordengen.

Geno har gjort endringer i de tekniske systemene for å sikre at det kun er ett kundenummer per kunde. I den forbindelse er private beholdere nå knyttet til bedriftens navn og ikke en kontaktperson. 

Slik velger du riktig beholder ved bestilling av sæd i nettbutikken

Ved bestilling av sæd i nettbutikken er det viktig å velge riktig mottaker av sæddosene. Dersom du har egen privat beholder så må du søke opp denne i feltet under "Levering" i ordresammendraget. Søk da på din bedrift sitt navn og ikke ditt eget dersom dette er ulikt.

Hvis du er tilknyttet en samdrift med flere private beholdere, vil du få opp flere valg ved søk på bedriftsnavn. Velg den beholderen med det riktige beholdernummeret (står oppført foran bedriftsnavnet). Beholdernummeret finner du på sædbeholderen.

Skjermbilde.JPG
I feltet under "Levering" velges mottaker av sæden. Søk på bedriftsnavn dersom du har egen privat beholder.

Ta kontakt med Geno dersom du har spørsmål.