Fra 1. juni er det lik frist for alle bestillinger i forkant av sædrutene. Fristen er søndagen kl. 24.00, én uke før sædruta starter opp fra depotene. Les mer

For et fe

«For et fe» er et sang- og musikkspill for barn skrevet av hedmarkskunstneren Tor Karseth. Stykket ble skrevet til Geno sitt 60-års jubileum høsten 1995, og ble senere tilrettelagt for skoler og teaterlag.

Geno kalte For et fe en kusical, altså en musical om kuer. Og her er virkelig massevis av kuglede og artige sanger for ungene. Musikk, sang og dans står sentralt i forestillingen. Vi følger kalven Bosse fra han blir født til han er en fullvoksen, sterk og snill okse i siste akt.

12 sanger danner ryggraden i stykket. Sangene knyttes til bevegelse og dans. Bølingen gir liv til sangene med sprett, hopp og «kalvedans».

Flere skoler har de senere årene etterspurt instruktørhefter for å sette opp stykket. Dessverre har vi verken intruktørheftet eller CD'en på lager lenger, men vi har instruktørheftet og en korpsversjon av stykket i pdf-format som du kan laste ned her:

For et fe – instruktørhefte

For et fe – korpsversjon