Fra 1. juni er det lik frist for alle bestillinger i forkant av sædrutene. Fristen er søndagen kl. 24.00, én uke før sædruta starter opp fra depotene. Les mer

Honnør til gode Geno-ambassadører

Lesetid: ca 2 min

I forbindelse med kampanjen "Feltløftet" oppfordret vi produsentlaga i TINE til å nominere inseminører som de setter stor pris på. Vi har fått inn hele 43 nominasjoner på enkeltinseminører og grupper av inseminører. Disse vil bli presentert i Buskap framover.

God service, smittevern, produktkunnskap og positivitet er egenskaper som ble vektlagt i nomineringen av inseminører. Illustrasjonsfoto: Rasmus Lang-Ree.

Produsentlagene ble oppfordret i forbindelse med årsamlingene i TINE. Vi ønsket at de skulle nominere inseminører som utmerket seg på service, produktkunnskap, smittevern og positivitet. 

Svært god respons

Vi fikk inn hele 43 nominasjoner på enkeltinseminører og grupper av inseminører. Dette er knallbra og skikkelig artig! Alle disse vil fortløpende bli presentert i Buskap, og de det gjelder vil bli kontaktet av Kristin Mengshoel eller Cedric Øglænd (regionledere). Vi har allerede startet med region Nord som presenteres i Buskap nummer 5. De andre regionene vil følge fortløpende slik at alle blir presentert, og vi avslutter med region Øst i Buskap nummer 8.

Gratulerer til de nominerte!

De nominerte vil motta et gavekort fra Coop som de kan benytte til det hver enkelt eller gruppen måtte ønske. En stor gratulasjon til alle de nominerte!