Genopodden: Inn i det nye året og videre

Det var vanskelig å måtte begrense oss da vi skulle sette opp spørsmålene til årets første pod-gjester. For hva er det som kommer til å skje i det året vi akkurat nå har satt tåspissene innpå? Og hva med veien enda lengre fram?

Gjester og programledere sitter rund bordet i studio
I denne episoden av Genopodden reflekteres det over dagens situasjon og fremtiden i landbruket. Fra venstre: Anne Ekornholmen, Ola Hedstein, Oda Christesen og Rasmus Lang-Ree.

Politisk redaktør i Nationen, Anne Ekornholmen, og Ola Hedstein i Rethink Food, lot seg ikke skremme, og stilte i studioet med skarpe blikk.

For hva skjer med økonomien i landbruket? Vil bondeopprøret ebbe ut? Forstår vi forbrukere hvor heldige vi er med den norske matproduksjonen?

Hva kommer vi til å spise fremover? Hva er rollen for Bondelaget? For Bonde- og småbrukarlaget?

Hvilke sårbarheter ser vi i dag og i framtid?

Puh... Du vil høre Ola og Annes svar på disse spørsmålene, og flere til! For en start på årets Genopodder!

Godt nytt år!

Hør episoden her:

Om Genopodden

Genopodden er Genos egen podcast om ku og kalv, avl, fruktbarhet, genetikk og mye av det Geno SA driver med. Rasmus Lang Ree (redaktør i Buskap) og Oda Christensen (kommunikasjonssjef i Geno) er programledere. 

Ny episode publiseres hver måned, og er tilgjengelig både på Spotify, Itunes, soundcloud og Acast. Søk etter Genopodden på den appen du velger å bruke, eller hør på herfra direkte.

Her finner du flere episoder av Genopodden

Hør episoden her: