Fra 1. juni er det lik frist for alle bestillinger i forkant av sædrutene. Fristen er søndagen kl. 24.00, én uke før sædruta starter opp fra depotene. Les mer

Genopodden: Hva skjer internasjonalt?

Lesetid: ca 1 min

Genos internasjonale virksomhet er det mange som er nysgjerrige på. I denne episoden får vi med oss Knut Ingolf Dragset for å snakke om dette.

Bilde av Rasmus Lang-Ree, Oda Christensen og Knut Ingolf Dragset i innspillingsstudio
Fra venstre: Rasmus Lang-Ree, Oda Christensen og Knut Ingolf Dragset

I denne episoden ser vi litt nærmere på hvordan Geno arbeider med eksporten, og litt hvordan noen av de viktigste markedene utvikler seg. Er det stor forskjell på hva de forskjellige markedene har fokus på, og hvordan jobber da Geno for å etterkomme de forskjellige ønsker og behov?

For å fortelle litt om nettopp dette har vi invitert med oss Knut Ingolf Dragset som er leder teknisk støtte og support og regional sales manager i Geno. Han kan fortelle om hvor mange land vi eksporterer til, og litt om den økonomiske utviklingen de siste årene.

Oda får igjen prøve seg som utgående reporter, og har denne gangen beveget seg over landegrenser. Diego Galli er regional sales manager for Geno. Hans base er i Italia, og jobber med hele det europeiske markedet. Oda hører litt med ham om hans tanker rundt fremtiden i de internasjonale markedene. Og han forteller også litt om fokus og trender både i Italia og andre land.

Du kan høre episoden her:

Om Genopodden

Genopodden er Genos egen podcast om ku og kalv, avl, fruktbarhet, genetikk og mye av det Geno SA driver med. Rasmus Lang Ree (redaktør i Buskap) og Oda Christensen (kommunikasjonssjef i Geno) er programledere. 

Ny episode publiseres den første onsdagen hver måned, og er tilgjengelig både på Spotify, Itunes, soundcloud og Acast. Søk etter Genopodden på den appen du velger å bruke, eller hør på herfra direkte.

Hver episode av Genopodden legges også ut på denne siden