Vise innhold i beholder på geno.no

Lesetid: ca 1 min

I slutten av august åpner vi for at dere inseminører kan se innhold i beholdere ved å logge dere på "Min side" på geno.no. Etter hvert vil vi også gi avlsrådgivere og produsenter tilgang til dette.

I Geno sitt arbeid med innsikt fra kunder og bondens nærmeste (inseminører og avlsrådgivere), kom det frem et ønske om å kunne se innhold i beholder. Kundene og avlsrådgiverne sa de ville se hvilke produkter som var tilgjengelige og inseminørene ville ha oversikt. 

Inseminørene får tilgang først

Etter lansering av nye geno.no er det nå snart klart for å legge til applikasjonen «Innhold i beholder» under pålogging på "Mine sider". Denne applikasjonen vil bli tilgjengelig for inseminørene fra ca. 25. august. Seinere på høsten åpnes det for at avlsrådgivere og produsenter også skal kunne søke opp inseminør og finne oversikt over innholdet i beholderen.

Registrere kasserte doser i Dyrehelseportalen

I begynnelsen av september lanseres også løsningen i Dyrehelseportalen. Her får dere inseminører et verktøy for kassering av doser, samt at dere også vil kunne se innhold i beholder her. 

Sjåførene på sædruta får også tilrettelagt en funksjon for kassering av sædstrå. Doser som kasseres fra beholder vil derfor bli registrert av sjåførene og innhold i beholder vil oppdatere seg automatisk som følge av dette.

Den kasseringen som dere skal registrere i Dyrehelseportalen, gjelder enkeltstrå som av ulike grunner er ubrukelig og må kastes. Det vil komme mer informasjon etter sommeren om den nye funksjonen for oppdatering av varebeholdning i Dyrehelseportalen.

Følg med!

Vi håper at dette vil bli godt mottatt og at det vil være et nyttig hjelpemiddel, både for dere og våre kunder. Følg med på mer informasjon som kommer om dette fremover!

Tilbake til Nytt for veterinærer og seminteknikere.