Kampanje for inseminører

Geno ønsker å vise at dere som inseminerer betyr mye for oss. Dette vil vi gjøre i form av en kampanje som starter opp mandag 13. mars.

I kampanjen har vi satt sammen en del aktiviteter som skal skje de neste månedene, i et forsøk på å vise at dere som inseminerer for Geno betyr mye for oss.

Veterinæruke

Kampanjen starter neste uke med det vi kaller for veterinæruke i Geno. Her vil noen av dere få besøk av oss hvor vi ønsker å gi dere litt informasjon om hva som rører seg, samt ha det hyggelig sammen.

"Vi ønsker å ha en kampanje med aktiviteter som viser at vi setter pris på den viktige jobben inseminørene gjør." Regionleder Cedric Øglænd

Kampanje til mai

Selve kampanjen vil vare til mai, og det vil komme flere små drypp med aktiviteter underveis. Her er noe av det vi kan by på:

  • Podcast med Semintekniker
  • Podcast med veterinær om veterinærdekningen
  • Video hvor vi følger en semintekniker og veterinær i hverdagen
  • Det deles ut vester fra Geno og SpermVital på sædruta medio april
  • En nominasjon for å nominere inseminører som gjør en ekstraordinær jobb har startet. De vil bli løftet frem og premiert

Håper vi ses

Til slutt ønsker vi å si tusen takk for den jobben du gjør hver dag, og for ditt bidrag til det norske landbruket. Håper vi sees de neste månedene!