41. Kjøtt, folk og bonden

I Genopodden sitt studio på Storfe 2023 kom turen til forbrukertrender, kostholdsråd og bærekraft. Hvor står forbrukeren oppi alt dette? Vi har fått Anne Zondag og Katrine Lekang fra Matprat i studio.

Programlederne og gjester sitter rundt et bord i studio.
Anne Zontag og Katrine Lekang fra Matprat prater om forbrukertrender, konstholdsråd og bærekraft.

Det er et mylder der ute av informasjon. Det er ikke enkelt å finne ut av hva som er riktig eller hvilke rapporter eller hva slags forskning man skal stole på og lene seg til. Vi har fått besøk fra MatPrat, Opplysningskontoret for egg og kjøtt, for å ta en prat om nettopp hvor vanskelig det kan være i debatten og hvorfor den kan bli polarisert.

Hvem er egentlig den norske forbruker? Og kan vi putte hen i bås?

Hvordan kan vi enes om veien videre? Er det riktig forskning som det baseres på, i både kostholdsråd og bærekraft? Dette er bare noen av de mange spørsmålene som Anne og Katrine fra MatPrat svarer på i denne episoden av Genopodden.

Hør episoden her: