1. juni ble det innført lik frist for alle bestillinger i forkant av sædrutene. Fristen er søndagen kl. 23.59, én uke før sædruta starter opp fra depotene. Les mer

31. En semintekniker forteller

Lesetid: ca 1 min

Genopodden har flyttet seg til Stavanger, hvor programlederne Rasmus Lang-Ree og Oda Christensen har fått besøk av semintekniker Anne Gladsø Wibe og regionansvarlig Cedric Øglænd fra Geno.

Bilde av programlederne og episodens gjester.
I Stavanger gikk praten lett om en seminteknikers hverdag og det viktige samspillet med bonden. F.v.: Regionansvarlig Cedric Øslænd, programleder Rasmus Lang-Ree, semintekniker Anne Gladsø Wibe og programleder Oda Christensen.

Namsosingen Anne hadde en klar plan for livet allerede som 16-åring. Hun skulle jobbe i Geno!

Meningsfull hverdag

I fjor ble Anne sin drøm virkelighet, og hun flyttet til Rogaland til jobben som semintekniker i Geno. I studioet forteller hun om sin hverdag i den viktige jobben. Og Anne forteller om hva som rører seg der ute, og hun forteller om hva hennes ønsker er som semintekniker. - Det er et privilegium å få lov til å komme ut på gårdene til folk, og at de stoler på at vi gjør en god jobb, sier Anne.

Samarbeidspartner

Cedric Øglænd er regionansvarlig i Rogaland, og dermed også ansvarlig for alle seminteknikerne i området. - Det er et samspill mellom bonden og teknikeren som kommer, sier Cedric. Han forteller om viktigheten av smittevern og gode forhold i arbeidshverdagen for både seminteknikere og bøndene. - En semintekniker er en god samarbeidspartner, sier han.

Hør episoden her: