Det er fortsatt mulighet til å bli med!
Vi serverer et spennende og praktisk nyttig fagprogram med engasjerte forelesere, god mat og flotte omgivelser i hjertet av Trondheim.
Tidspunkt: 24.10. kl 10:00 – 25.10. kl 14:30
Kurshotell: Quality Hotel Prinsen, Trondheim
Overnatting ordner du selv nå når første påmeldingsfrist er passert, men det er fortsatt mulighet til å være med på spennende kurs, nydelig lunsj og middag. Middagen blir god, men uformell, og det er rom for både innspill og spørsmål da også. Alle foreleserne blir med.
Kurset er en oppdatert utgave av kurset som ble holdt i 2021.
Program
Torsdag 24. oktober
- Urinstinkt og moderne teknologi, v/Anne Hege Hunskaar Tajet
- Å lykkes med inseminering. Dette påvirker resultatet! v/Rannveig Farestveit
- Management. Systematisk fruktbarhetsstyring v/Anne Hege Hunskaar Tajet
- Fra GS til sædstrå. Avlsarbeidet i bilder!
- Embryo som avlstiltak. Hvordan og hvorfor, v/Håvard Tajet
- Sammen skal vi utvikle verdens beste mjølkeku, v/Håvard Tajet
Fredag 25. oktober
- Avlsstrategi og avlstiltak i egen besetning, v/Hanna Storlien
- Rett ku til ditt driftsopplegg ved bevisst avlsarbeid, v/Gro Knutsen
- Fødselshjelp - praktiske teknikker, v/Anne Hege Hunskaar Tajet
- Den nyfødte kalven, v/Rannveig Farestveit
- Oppsummering og evaluering med Kahoot og premier
Pris
Pris: Kr. 5000,- per deltaker.
Prisen dekker fagkurset og dagpakke på hotellet som inkluderer lunsj og sunn og søt pausemat begge dager.
Middag og overnatting kommer i tillegg og betales direkte til hotellet.