Ledig stilling som veterinær innen reproduksjon

Lesetid: ca 1 min

Vi har nå ledig stilling som veterinær innen reproduksjon. Søknadsfrist: 08.12.22.

Bilde av veterinær Vilde granne kvale som skal inseminere ei ku i et fjøs.
Vi tilbyr en jobb med et stort nasjonalt og internasjonalt fagmiljø med gode muligheter for å utvikle egen kompetanse. Foto: Jens Haugen

Ønsker du å være deltager i et aktivt fagmiljø og liker å drive med rådgivning og kompetanseformidling? Trives du i tillegg i dialog med fremtidsretta produsenter, rådgivere og veterinærer i stordyrpraksis? Da kan dette være den rette jobben for deg.

Vi tilbyr en jobb med et stort nasjonalt og internasjonalt fagmiljø med gode muligheter for å utvikle egen kompetanse. En veterinær går over i en annen rolle i Geno, og vi håper du søker jobb hos oss!

Stillingen har fagansvar for semintjenesten og seminorganseringen i Trøndelag. Du vil få ansvar for å gjennomføre kurs, fagmøter og rådgivning innen reproduksjon, og også gjennomføre kurs innen semin og drektighetskontroll. Du vil samarbeide med Tine rådgivning og Helsetjenesten for storfe. I denne stillingen vil du også bidra med fagstoff og formidling i bladet Buskap.

Vi ønsker at du har praksiserfaring med storfe, fortrinnsvis inseminasjon, og også erfaring med fruktbarhetsrådgivning og helsetjenestearbeid. Videre ønsker vi at du har god kompetanse på drektighetskontroll og seksuell helsekontroll. Du må ha gode evner til samarbeid og relasjonsbygging, og god formidlingsevne både skriftlig og muntlig.

Det må påberegnes noe reisevirksomhet.

Kontorsted Hamar eller Trøndelag. Dersom den som ansettes bor i Trøndelag, praktiseres helt eller delvis hjemmekontor etter nærmere avtale.