Laboratorieingeniør til konvensjonell lab

Lesetid: ca 1 min

Vi har en ledig fast stilling som laboratorieingeniør på vårt laboratorium på Store Ree avlsstasjon. Søknadsfrist er 27.09.21

Bilde av alléen på Store Ree Avlsstasjon
Store Ree Avlsstasjon. Foto: Bård Bratlie.

Arbeidet vil bestå av laboratoriearbeid i en produksjonslinje. Dette omfatter arbeid på kjølerom, arbeid med flytende nitrogen og annet arbeid av ulik art som ikke er tilrettelagt for gravide. Vi er avhengig av at den ansatte må kunne arbeide under disse forholdene.

Vi søker etter deg som er en positiv og omgjengelig, har gode kommunikasjonsevner, lærer raskt, tar utfordringer på strak arm og har arbeidsglede. Du må være selvstendig, men samtidig like å jobbe sammen med andre. Du er en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet og setter pris på andre rundt deg. Videre trives du i rutinearbeid, er fleksibel, og har evnen til å kunne jobbe effektivt, nøyaktig og systematisk.

Den som ansettes kan tillegges andre arbeidsoppgaver ved stasjonen eller andre deler av Geno sin drift. Arbeidet utføres i hovedsak på dagtid, men skiftarbeid kan påberegnes. 

Vi søker deg som har bachelorgrad eller liknende innenfor bioteknologi, biologi, kjemi eller andre relevante fagområder. Førerkort klasse B kreves. Arbeidsspråk er norsk. 

Vi kan tilby:

  • En arbeidsplass med høyt faglig nivå innen et fagfelt i stor utvikling
  • God opplæring og oppfølging, både internt og eksternt
  • Konkurransedyktig pensjonsordning og gode personalforsikringer
  • Lønn etter avtale