Laborant på Store Ree

Lesetid: ca 1 min

Vi søker laborant for snarlig tiltredelse til våre laboratorier på Store Ree i Stange. Arbeidet vil i hovedsak bestå av laboratoriearbeid. Dette omfatter arbeid på kjølerom, arbeid med flytende nitrogen og annet arbeid av ulik art. Vi er avhengig av at den ansatte må kunne arbeide under disse forholdene.

Søknadsfrist 8. august.

Geno SA sin avlsstasjon har tilhold på Store Ree i Stange kommune. Avlsstasjonen har ansvar for produksjon, behandling, lagring og distribusjon av storfesæd til både nasjonale og internasjonale kunder, og består blant annet av fjøs og tre ulike laboratorier.

Vi søker laborant for snarlig tiltredelse til våre laboratorier på Store Ree.

Arbeidet vil i hovedsak bestå av laboratoriearbeid. Dette omfatter arbeid på kjølerom, arbeid med flytende nitrogen og annet arbeid av ulik art. Vi er avhengig av at den ansatte må kunne arbeide under disse forholdene.

Vi søker etter deg som er en positiv og omgjengelig person med gode kommunikasjonsevner, som lærer raskt, tar tak i utfordringer og som har arbeidsglede. Du må være selvstendig, men samtidig like å jobbe sammen med andre. Du er en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet og setter pris på andre rundt deg. Videre trives du i rutinearbeid, er fleksibel, og har evnen til å kunne jobbe nøyaktig og systematisk.

Den som ansettes kan tillegges andre arbeidsoppgaver ved stasjonen eller andre deler av Geno sin drift. Skiftarbeid må påregnes.

Det er en fordel om du har utdanning som laborant, tekniker eller liknende. Praktisk erfaring kan erstatte realkompetanse. Førerkort klasse B kreves.

Grunnet ferieavvikling kan kontaktpersonen tidvis være vanskelig å nå på telefon ut juli, men send gjerne en SMS hvis du ikke får svar.

Kontaktperson er Margrete Nøkleby som er Produksjonsleder, hennes mobil er 977 13 367.

Se komplett stillingsutlysning og søk på stillingen på Finn her.