Kursnyhet: «Fra GS til fødsel – ta kontrollen!»

Lesetid: ca 1 min

15.-16.02.22 arrangerer Geno kurs for kvinner! Det vil hovedsakelig passe for deg som har interesse av melkeku – enten du er produsent, bare tar et tak i fjøset av og til, er avløser eller landbruksvikar.

Bilde av kviger på beite

Vi serverer et praktisk nyttig og spennende fagprogram som starter med brunsttegn og avslutter med fødselshjelp og den nyfødte kalven. Det blir råd om fruktbarhetsmanagement, og du får innblikk i hva som skjer fra en kalv tas inn til Geno til sæddosen kan hentes opp av sædbeholderen.

Vi skal fortelle om embryosatsingen og om hvordan vi sammen skal gjøre NRF-kua til verdens beste melkeku! Geno stiller med engasjerte foredragsholdere, og vi er ganske sikre på at fagprogrammet vil inspirere!

Engasjerte gjesteforelesere

Det betyr så mye å ha et godt nettverk i ei næring der mange i stor grad jobber alene, og vi har invitert administrator for «Nettverk for kvinnelige bønder» og en flokk entusiastiske gründere til å snakke om og oppmuntre til nettverksbygging. Dette vil bli en god anledning til å knytte nye kontakter!

Hotell og spa

Kurset arrangeres på Farris Bad i Larvik som har en flott spaavdeling! Overnatter du på hotellet, kan du nyte badstuer og bad både før middag og før frokost. Kanskje frister det med et raskt vinterbad i sjøen også!

Hotellet ligger i gangavstand fra jernbanestasjonen, og det er enkel kommunikasjon fra Oslo lufthavn Gardermoen og Sandefjord lufthavn Torp.

Vi i Geno gleder oss til å møte kursdeltakere fra hele landet! Bli med, da vel!

Mer informasjon om program, priser og påmelding finner du her