Kampanje på REDX – kjønnsseparert NRF-sæd

Fra 19. april-11. september 2022 har vi 70 kr rabatt på REDX (kjønnsseparert NRF-sæd). Benytt REDX nå for å få kvalitetsdyr for produksjon av sommermelk i fremtiden.

Bilde av to kviger på blomstereng
Ved å inseminere med REDX nå kan man sikre seg gode avkom til framtidig produksjon av sommermelk.

Bestillinger som blir gjort i nettbutikk etter 1.april med utlevering etter 19.april får også kampanjerabatten. Alle bestillinger gjort fram til og med 11.september med utlevering i etterkant av dette får også kamapanjerabatt.

En kvigekalv fra godkua eller kviga som man har stor tro på, vil gi et verdifullt bidrag til ei skikkelig godku om noen år. Ved å inseminere med REDX nå kan man sikre seg gode avkom til framtidig produksjon av sommermelk.

Sjekk tilgjengeligheten av REDX

Benytt deg av funksjonen «Innhold i beholder» på geno.no og få oversikt over tilgjengeligheten av REDX hos inseminøren.

  1. Logg deg inn på «Min side»
  2. Gå inn på menyvalget «Innhold i beholder»
  3. Søk opp aktuell inseminør
  4. Se oversikt over okser og antall doser av de ulike sædtypene inseminøren har i beholderen

På denne måten kan du se hvilke okser som er tilgjengelige og huke av for det i Geno avlsplan. Da får du opp de beste kombinasjonene med REDX elite som inseminøren har tilgjengelig i beholderen. Er det spesielle ønsker, oppfordres det til å melde fra om dette slik at aktuell okse kan settes ned i beholderen til inseminøren.

For å få enda bedre utvalg kan du bestille REDX av de oksene du ønsker i nettbutikken. Her vil det også være mulig å bestille fra okser som på grunn av lite sædlager kun er tilgjengelig via netthandel.

Se tilgjengelige REDX-okser her

Sommermelk-kampanje

Kampanjen er et samarbeidsprosjekt mellom TINE, OsID og Geno. I perioden 19. april til 11. september vil derfor alle tre bedrifter sette søkelys på sommermelk, REDX (kjønnsseparert NRF-sæd) og SenseHub aktivitetsmåler.

Les mer om sommermelk her