Trekning i REDX-kampanjen

Lesetid: ca 1 min

Alle som selger minst 5 doser REDX er med i trekningen av Geno-jakker i sommermelk-kampanjen på REDX som varer frem til 11. sept.

Det blir tilsammen tre trekninger i kampanje-perioden.

Etterspør REDX på sædruta

Det gis rabatt pr dose REDX på kr. 70 i hele perioden. Husk derfor å etterspørre REDX kjønnsseparert sæd på ruta slik at du har et ekstra godt utvalg i beholderen nå i kampanjeperioden. 

I dialog med produsentene får du oversikt over interessen for REDX i ditt område og kan etterspørre det som er ønsket. Det gir fornøyde kunder.

Samsvar mellom beholder og avlsplan

Dyrehelseportalen henter nå oksealternativer fra avlsplan. På sikt vil det bli en kobling mellom innholdet i beholderen og hvilke oksealternativer som vises. Frem til dette er på plass kan produsenter og avlsrådgivere sjekke innholdet i de enkelte beholderne på "Min side" på geno.no.

Bidra gjerne med å formidle dette til produsentene slik at de passer på å legge inn i avlsplanen okser med REDX som samsvarer med det som er tilgjengelig ute i de enkelte beholderne. Dette gjelder særlig REDX elite som er okser som ikke er med i standard eliteokseutvalg.

Les mer om sommermelk-kampanjen på REDX.

Tilbake til Nytt for veterinærer og seminteknikere.