Gå til Tekst
Gå til Tekst
Leder drift og produksjon

Leder drift og produksjon

Vi har ledig stilling som leder for drift og produksjon, med overordnet ansvar for å produsere Genos produkter, samt lede selskapets nye funksjoner innen kjønnsseparering og embryo/IVF. Søknadsfrist 26. november 2017.

For å lykkes i rollen har du relevant bakgrunn fra bioteknologi og/eller laboratoriedrift, landbruk, næringsmiddelbransjen, veterinær eller ingeniør, slik at du raskt kan forstå vår næring.

 

Leder for drift og produksjon må arbeide aktivt med Genos ledergruppe, og ta del i alle aspekter av organisasjonen for å skape dynamikk som også innvirker på eget forretningsområde. Det vil derfor være avgjørende at du forstår sammenhengen mellom alle involverte fagfelt og mennesker. En viktig oppgave er å samle organisasjonen om felles, enhetlig mål selv om den er både geografisk distribuert og har forskjellige oppgaver.

 

På Genos seminstasjon Store Ree i Stange produseres det årlig 1,2 millioner doser NRF-sæd og det er her du vil ha din arbeidsplass. Som leder er du synlig, tilstede og tilgjengelig, du er genuint opptatt av de ansatte og du opptrer støttende. Videre er rollen som pådriver viktig. For å lykkes må du være beslutningssterk og tydelig, samt ansvarliggjøre de ansatte og stille krav til alle ledd.

 

Arbeidssted: Store Ree Seminstasjon i Stange

Søknadsfrist: 26 november 2017

Tiltredelse: snarest

 

Les mer om stillingen som leder for drift og produksjon på finn.no

 


Til toppen