Gå til Tekst
Gå til Tekst
Geno søker nye embryoveterinærer

Geno søker nye embryoveterinærer

Vi utvider nå vår embryosatsing på NRF. Vi søker veterinærer som tar salgsansvar, er gode på samarbeid og er interessert og engasjert i reproduksjon og avl. Søknadsfrist: 9. mars 2020.

Det er en fordel med erfaring fra seminarbeid. Kurs i embryo-overføring vil bli holdt den 31.03.20 til 02.04.20 i Malvik. Kurset er gratis, reise og opphold dekkes av deltagerne.

 

Du kan lese mer om Genos embryosatsing her

 

Det er 8 plasser på kurset. 6 av plassene er tilknyttet bestemte geografiske områder mens 2 av plassene er åpne for søkere bosatt i hele landet. Opplys om hvilket område du søker på, eventuelt om du søker på en av de åpne plassene.

 

De bestemte geografiske områdene er:

  • Voss
  • Trøndelag sør
  • Kolvereid og Vikna
  • Fosen
  • Sortland og Vesterålen
  • Agder øst

Skriftlig søknad med kortfattet CV og begrunnelse sendes til knut.ingolf.dragset@geno.no. innen 09.03.20.

 

For flere opplysninger ta kontakt med Knut Ingolf Dragset, tlf: 470 18 878, eller Hans Storlien, tlf: 951 74 047.

Om Geno 

Geno SA driver avls- og seminvirksomhet for om lag 8000 norske storfebønder, som også er våre eiere. Vi har 200 ansatte over hele Norge og en årlig omsetning på 350 millioner kroner. Geno SA sitt hovedkontor ligger i Senter for avl og bioteknologi i Hamar.

 

Geno SA sine hovedoppgaver er avlsarbeid og utvikling av NRF-populasjonen (Norsk Rødt Fe), samt å tilby inseminering av kyr og kviger over hele landet og andre tjenester i tilknytning til dette. NRF-kua er i verdenstoppen når det gjelder egenskaper som fruktbarhet, helse og livskraft i kombinasjon med god melkeproduksjonsevne. Det er stor etterspørsel etter NRF fra hele verden.


Til toppen