Gå til Tekst
Gå til Tekst
Hjelpemidler for brunstobservasjon

Hjelpemidler for brunstobservasjon

Heatime RuminAct aktivitetsmåler og P4 Rapid brunstindikator er gode hjelpemidler som Geno tilbyr innen brunst og fruktbarhet. 

Gode hjelpemidler forenkler fruktbarhetsarbeidet i besetningen og kan bidra til å få raskere kalv i kua. Vi minner om disse hjelpemidlene som dere kan anbefale for produsenter når dere er ute på gårdene.

P4 Rapid brunstindikator

Nå er det tid for å tenke P4- Rapid. P4 Rapid hjelper bonden å fastslå om kua er i nærheten av brunst eller ikke. Svaret er klart etter bare 5 minutter.

Bruksområder

P4 Rapid kan ikke erstatte vanlig brunstobservasjon, men vil være til god hjelp for å kunne utelukke brunst ved usikre brunsttegn. Eksempelvis vil det kunne være vanskelig å avgjøre om ei ku er i mellombrunst eller normal brunst, og en slik test vil være til god hjelp i denne vurderingen. Testen vil også være til god hjelp dersom ei ku viser tegn til omløp. Dersom testen viser to streker er det sannsynligvis et omløp. Vises derimot kun en strek er det mulig at kua er drektig. P4 Rapid med 10 tester i pakken er tilgjengelig i Geno sin nettbutikk.

 

Les mer om P4 Rapid brunstindikator.

Heatime RuminAct Aktivitetsmåler

Vet du om noen som har ønske om å anskaffe seg aktivitetsmåler? Gi oss beskjed, så tar vi kontakt med vedkommende for en uforpliktende prat. Supertilbudene gjelder ut året.

Supertilbud på Heatime RuminAct med drøvtyggerfunksjon

Ved kjøp av Heatime RuminAct-anlegg med drøvtyggerfunksjon er det 50% rabatt ut 2017. Dette gjelder prisen på selve anlegget. Det er ingen rabatt på transpondere. Ved kjøp av ordinære anlegg uten drøvtyggerfunksjon og junioranlegg gjelder ikke 50% rabatt.

Halv pris på oppgradering av junioranlegg

Til alle som har Heatime Junior er det også supertilbud ut året med 50% på oppgradering av anlegget til åpent ved kjøp av 5 stk. nye transpondere med aktivitet og drøvtygging.

Det er ordinær pris på transponderene.

 

Les mer om Heatime RuminAct aktivitetsmåler.

 

Tilbake til Nytt for veterinærer og seminteknikere.

 

 


Til toppen