Gå til Tekst
Gå til Tekst

Fokusmåned avl i september

TINE Rådgiving og Medlem setter fokus på avl i september. Geno følger opp med fagstoff og informasjon. Målet er blant annet mer markedsføring og salg av "Utvida avlsplan".

I artikler som blir presentert på medlem.tine.no i september ønsker vi å fremheve avlsrådgiverne og tjenesten "Utvida avlsplan". To av artiklene omhandler dette temaet, den tredje tar for seg seminbruk og den siste avlsmålhøringen.

Hvorfor er det relevant med kampanje på avl?

  • Få økt fokus på avlsrådgiving og salg av betalingstjenesten «Utvida avlsplan»
  • Geno har mål om å øke seminandelen fra 85 til 90 prosent innen 2018. Avlsrådgiverne vil være viktige medspillere i arbeidet med å nå dette målet.
  • Avlsmålet på NRF skal ha en bred gjennomgang hos Geno og TINE sin felles medlemsmasse i løpet av høsten. Kampanjen skal bidra til å skape engasjement rundt dette.

"Ut i markedet"-dager

Markedsavdelingen i Geno har satt av dagene 22.-26. september til å reise ut i markedet og jobbe for økt semintilslutning. Det vil bli gjennomført en rekke møter med inseminører og produsenter. Avlsrådgivere vil også bli involvert og invitert med på møter. Fylkene det fokuseres mest på denne gangen vil være Agder-fylkene, Telemark, Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal.

Ta kontakt

Behov for mer oppmerksomhet rundt seminbruk i ditt område? -Ta kontakt med Geno. Det blir «Ut i markedet – uker» i oktober og november også.

 

Mer informasjon om kampanjen kommer på Mitt TINE og medlem.tine.no.

 

Gå tilbake til oversikten "Nytt for avlsrådgivere".


Til toppen