Gå til Tekst
Gå til Tekst
Oversikt over NRF-embryo i Oksekatalogen

Oversikt over NRF-embryo i Oksekatalogen

Oksekatalogen på web inneholder ikke lenger bare okser. Den gir nå også en oversikt over tilgjengelige embryo.

Det er lagt til et nytt menypunkt som heter NRF-embryo. Under dette menypunktet ligger det to faner. Den ene viser en oversikt over embryo som er sendt ut til embryoveterinærer med informasjon om område. Den andre viser embryo som ligger på sentralt lager.

Indekser basert på foreldremiddel

Listene gir blant annet informasjon om mor og far til embryoene samt indekser for de ulike egenskapene. Avlsverdi og indekser er gjennomsnittet av mor og far sine verdier. Det er altså forventningen til embryoet og den fremtidige kalven, ikke GS-verdier for embryoet selv.

 

Klikk på embryo-bildet for å komme til detaljsiden som gir en grafisk visning av indeksene på samme måte som for oksene.

Hvordan finne frem i listen

Ved å klikke på område-navnet får du frem kontaktinformasjon om embryoveterinæren innenfor det aktuelle området. For å finne ditt område kan du ved å klikke på kolonneoverskriften «Område» sortere på område. Du må da «bla» deg videre i listen for å komme til det området du ønsker.

 

En annen mulighet er å gå inn på «Avansert søk», legge til ditt område og oppdatere listen. Du vil da få en liste med bare embryo som er tilgjengelig i det valgte området. Du kan deretter sortere på den egenskapen du måtte ønske. Det er også mulig å huke av for to embryo og sammenligne disse.

Oppdateres fortløpende

Listene oppdateres fortløpende etter hvert som nye embryo produseres, sendes ut til veterinærer og embryoinnlegg rapporteres inn.

 

Ta en kikk inn i katalogen, få oversikt over tilgjengelige embryo og bestill de du måtte ønske hos din nærmeste embryoveterinær.

 

Trykk her for å se embryolisten i oksekatalogen.geno.no

 

Her kan du lese om Kjøp av NRF-embryo

 


Til toppen