Gå til Tekst
Gå til Tekst
Ny leder for internasjonalt marked

Ny leder for internasjonalt marked

Kate Stai er ny daglig leder i Geno Global AS.

Kate Stai er allerede godt i gang som ny leder for internasjonalt team i Geno.

 

Kate Stai er 32 år gammel og kommer fra New Zealand. Hun har bodd i Norge i 7 år, og har jobbet i kommunikasjonsavdelingen i Geno, med spesielt fokus på internasjonalt marked, siden 2015.

 

- Den globale etterspørselen etter NRF-genetikk fortsetter å vokse, og Kate har vært en viktig bidragsyter for suksessen med Genos internasjonale utvikling de siste årene. Hun vil sette kundene våre i fokus og ta med seg engasjement og driv videre i det internasjonale teamet, sier Sverre Bjørnstad, administrerende direktør i Geno.

 

Før hun begynte i Geno jobbet hun blant annet hos Thomson Reuters og NASDAQ i Oslo, samt i et stort helse-IT-selskap med hovedkontor på New Zealand. Kate har derfor lang erfaring fra det internasjonale markedet og sier hun er spent på å videreutvikle mulighetene NRF-genetikken har internasjonalt.

 

- Det er inspirerende å se at det norske bønder har utviklet i avlsarbeidet på NRF, skaper gode resultater for våre internasjonale kunder med forbedret fruktbarhet, helse, holdbarhet og bærekraft, sier Kate Stai. - Vi tror at de aller beste storfeprodusentene i verden vil bruke NRF i framtida.


Til toppen