Gå til Tekst
Gå til Tekst
Ny administrerende direktør i Geno SA

Ny administrerende direktør i Geno SA

Kristin Malonæs har takket ja til jobben som adm.dir. i Geno. Hun begynner i Geno SA 1. mars 2020.

Kristin Malonæs (49) kommer fra stillingen som nestleder i divisjon for Marked og Regioner i Innovasjon Norge, og er leder for Customer Operations. Kristin har bred styreerfaring og har tidligere vært direktør for Innovasjon Norge Hedmark.  Hun er utdannet siviløkonom og har en mastergrad i Kunnskapsledelse og eMarketing fra Handelshøyskolen BI.

 

– I Geno jobber vi hele tiden for å være førstevalget til den norske bonden. Geno sin visjon er «Avler for bedre liv» der utvikling og avl på Norsk Rødt Fe (NRF) er vårt viktigste bidrag, sier styreleder Mellby. – Det har vært viktig for styret at den nye administrerende direktøren har bred ledererfaring og evner å utnytte og videreutvikle kompetansen blant ansatte. Videre er det en fordel å kjenne kundene og markedet til Geno og datterselskapene, spesielt med tanke på økt internasjonalisering av selskapet.  – Vi ønsker Kristin Malonæs velkommen som ny adm.dir. og gleder oss til å samarbeide med henne.

Ser fram til nye oppgaver

–Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene i Geno, og ser frem til å videreutvikle selskapet i tett samarbeid med de ansatte og styret. Geno har gjennom et langsiktig målrettet arbeid en helt unik posisjon i markedet, hvor internasjonale kunder i stadig større grad etterspør Geno sine produkter. Det blir viktig for meg å legge rammene til rette for at Geno skal kunne fortsette sin gode utvikling og styrke sin posisjon internasjonalt, sier påtroppende adm.dir. i Geno, Kristin Malonæs.

 

– Kristin Malonæs tiltrer stillingen som administrerende direktør i Geno SA 1. mars 2020. Nåværende adm.dir. Sverre Bjørnstad fratrer ved nyttår og fram til mars fungerer økonomisjef Lars Skramstad som daglig leder i selskapet, avslutter styreleder Jan Ole Mellby.


Til toppen