Gå til Tekst
Gå til Tekst
Nettbutikk med nye muligheter

Nettbutikk med nye muligheter

Geno har lansert ny nettbutikk der du som kunde nå får mulighet til å betale med bankkort. Denne tjenesten har vært etterspurt lenge, så vi håper enda flere vil skaffe seg flotte Geno-produkter på en rask og effektiv måte.

I disse førjulstider har vi fokus på tre produkter som vi synes egner seg spesielt godt som julegaver, men vi har også noen andre utvalgte produkter som passer for dem som liker myke pakker.

 

Gå til nettbutikken her

 

Framgangsmåte:

  • Nye kunder må registrere seg første gang de går inn i nettbutikken. Bekreftelse (brukerinformasjon) kommer på e-post umiddelbart.
  • Kunder som har registrert seg i den gamle nettbutikken ligger allerede inne med brukernavn, men må trykke på «Glemt passord?» for å få tilsendt nytt passord på mail. Dette fordi vi ikke har anledning til å importere passord fra gammel nettbutikk.
  • Når du har fullført kjøpet, får du en ordrebekreftelse på e-post. Du kan selv bestemme om du ønsker å motta faktura eller betale med bankkort. Klikk på «Vil du endre betalingsmåte?» for å bekrefte ønsket betalingsmåte.
  • Det er mulig å handle selv om en vare for øyeblikket ikke finnes på lager. Det kommer da opp en beskjed om når varen ventes å bli tilgjengelig.
  • Ordrebekreftelse sendes på e-post så snart varene er bestilt.

Til toppen