Gå til Tekst
Gå til Tekst
Landbruksdagen i Valdres

Landbruksdagen i Valdres

Lørdag 19. september ble Landbruksdagen i Valdres arrangert i strålende vær. Landbruksdagen er et utstillingsvindu for landbruket i Valdres og alt det har å by på, og det er ikke lite!

I forbindelse med utstillinga ble det stilt 15 kyr. Her var både NRF, gamle raser og krysninger med Holstein representert. Utstillingas fineste ku ble nettopp en krysning, 556 Wenlin fra oppdretter Ingvild Strømsmoen etter 33066 D Mason med 10032 Haugset som morfar. Beste NRF-ku ble kunr 404 Gullsi etter 23007 Asmo Tosikko Et med 10039 Haga som morfar.

Kalvemønstring

Det var 19 unger som mønstret kalv. Ungene ble delt i to grupper, der en var for nybegynnere og en for viderekommende. I sistnevnte gruppe ble Halldor Grøndalen kåret som vinner med kalven 705 Henrika. 

 

Halldor Grøndalen hadde også med seg toraderen, og han spilte for mønstrerne til slutt. Her snakker vi om allsidige unger. Foto:Hans Storlien

Halldor Grøndalen hadde også med seg toraderen, og han spilte for mønstrerne til slutt. Her snakker vi om allsidige unger. Foto:Hans Storlien


Til toppen