Gå til Tekst
Gå til Tekst
Geno på EuroTier 2016

Geno på EuroTier 2016

Geno deltok med egen stand og personell både fra Norge og samarbeidspartnere under årets EuroTier i Hannover, Tyskland 15.-18. november.

Anslagsvis 300 interesserte produsenter fra mange forskjellige land var innom standen vår for å snakke om Norsk Rødt Fe. I tillegg var statssekretær i Landbruks- og matdepartementet, Terje Halleland og hans delegasjon spesielt invitert første dagen. Det samme var en stor gruppe på 34 kinesiske bønder fra Shandong Dairy Association.

 

Kinesere på Geno-stand Eurotier

Den kinesiske gruppa som besøkte Geno-standen under EuroTier kommer til Geno og Store Ree førstkommende søndag i forbindelse med et tre dagers besøk til Norge. Foto: Shandong Dairy Association

Lansering av nytt konsept

Sammen med representanter for ABS i Tyskland deltok vi i lanseringen av et helt nytt konsept, HYVIG, for bruk av NRF i Tyskland og seks andre definerte markeder (Storbritannia, Italia, Nord-Amerika, Frankrike, New Zealand og Australia). Med samarbeidsavtalen som ble inngått i sommer har Geno og ABS etablert en viktig og god strategisk allianse som vil forsterke vår tilstedeværelse i det globale markedet. Målet er å øke eksporten ytterligere samt bidra til å etablere større kjennskap til NRF internasjonalt.

 

Les mer om HYVIG her

Verdens største husdyrmesse

EuroTier er verdens største husdyrmesse og tiltrekker seg utstillere fra hele verden. De kommer for å presentere sine nyvinninger innen storfe-, gris- og fjørfeproduksjon så vel som akvakultur og sau- og geiteppdrett.

 

Deltakertallet for årets utstilling er ennå ikke klart, men sist EuroTier ble arrangert (for to år siden) hadde de mer enn 160 000 besøkende fra over hundre land. 60 prosent av disse var bønder, så dette er en viktig arena for Geno å være til stede på.

Flere norske utstillere

Andre norske organisasjoner som deltok på messen var Topigs Norsvin, ALGEA AS, BioControl, TKS Agri og andre.

 

Les også Regjeringen.no sin omtale av EuroTier:

Norge på EuroTier 2016


Til toppen