Gå til Tekst
Gå til Tekst
Geno og OS ID inngår samarbeid om salg av aktivitetsmåler

Geno og OS ID inngår samarbeid om salg av aktivitetsmåler

Fra 1. juli 2019 samarbeider Geno og OS ID om aktivitetsmåleren SenseHub (tidligere Heatime).

Både Geno og OS ID selger løsningen, mens OS ID tar over teknisk brukerstøtte, generell support, logistikk og markedsføring.

 

Geno har fram til nå vært norsk forhandler av Heatime og SenseHub (den nye generasjonen aktivitetsmåler) via en utenlandsk leverandør. Heatime og SenseHub produseres av en aktør i samme konsern som OS ID, og fra 1. juli er OS ID leverandør av systemet i hele Norden. I Norge er Geno OS IDs forhandler og samarbeidspartner.

Kortere leveringstid

Med lager lokalisert på Os, får vi betydelig kortere leveringstid, både for helt nye anlegg og på reservedeler til eksisterende anlegg.

Ny ansatt for å lede OS IDs satsing på aktivitetsmåling

Vegard Urset har mastergrad i husdyrfag med avl som hovedretning. I en tiårsperiode var han avlssjef i TYR med ansvar for det nasjonale avlsarbeidet for kjøttfe. Han var med da Geno introduserte Heatime for norske ammekuprodusenter, med mål om å oppnå avlsmessig framgang gjennom økt seminbruk.

 

Norske bønder har tradisjon for å være dyktige til å ta i bruk ny teknologi, og Vegard Urset mener at det i morgendagens teknologi ligger et enormt potensial for husdyrproduksjonen.

 

– OS IDs unike kunnskapsmiljø innen identifikasjon av husdyr, kombinert med Genos avlskompetanse i verdensklasse, gir gode forutsetninger for å tilby norske storfeprodusenter produksjonsstyringsverktøy av beste kvalitet. Disse verktøyene gir mulighet til å samle enorme datamengder som kan benyttes i avl og forskning. Dette er smart husdyrhold på sitt beste, understreker Urset.

 

Les mer om samarbeidet mellom Geno og OS ID her

 

Les mer om SenseHub aktivitetsmåler på OS ID sine nettsider her

 

Her kan du kontakte salgsteamet for SenseHub (tidligere Heatime)


Til toppen