Gå til Tekst
Gå til Tekst
Endringer i Geno

Endringer i Geno

Adm.dir. i Geno, Sverre Bjørnstad, har valgt å si ja takk til nye utfordringer. Han fortsetter for fullt i jobben sin som adm.dir. i Geno fram til nyttår da han går over i sin nye jobb som direktør i Innovasjon Norge region Innlandet.

- Jeg har jobbet i Geno i snart 23 år, sier Sverre Bjørnstad som nå har takket ja til jobben som Direktør for Innovasjon Norge i Innlandet. - Jeg er overbevist om at en medvirkende årsak til at jeg fikk denne stillingen er det vi sammen over tid har fått til i Geno og i datterselskapene. Jeg tar med meg mye erfaring og lærdom, som jeg håper å få brukt i min nye jobb. Jeg kommer fortsatt til å jobbe for fullt i Geno ut året og begynner i min nye jobb i januar 2020, avslutter han.  

 

- Vi i styret gratulerer Sverre Bjørnstad med ny jobb. Det er akkurat slik vi kjenner han, sier Jan Ole Mellby, styreleder i Geno. – Bjørnstad er ikke redd for nye utfordringer og oppgaver. Etter 23 år i Geno, er vi overrasket, men har forståelse for hans beslutning om å finne nye utfordringer. Styret vil umiddelbart starte opp arbeidet med ny rekruttering av administrerende direktør. Samtidig er vi ikke i tvil om at Sverre vil stå på for Geno fram til nyttår, avslutter Mellby.


Til toppen