Gå til Tekst
Gå til Tekst
Årsmøte i Geno 2017

Årsmøte i Geno 2017

I år skal Geno, Norsvin og Tyr holde årsmøtene sine parallellt og starter med et fellesprogram som er åpent for alle. Årsmøtet holdes på Hotell Scandic Hamar 21.- 22. mars, og valgkomiteens innstilling til årsmøtet er nå klar. 

Møtestart for fellesmøtet er tirsdag 21. mars kl. 12.00 på Scandic scene. Fellesprogrammet fra kl 12.00 - 15.00 er åpent for alle. Programleder og diskusjonsleder er Kjell Rakkenes fra Nortura.

Nye metoder i avlen og det grønne skiftet

Seansen starter med foredrag med Sigrid Bratlie Thoresen og Eli Grindflek med tema «Nye metoder i avlen – hvilke dilemmaer vil dette stille oss overfor?»

 

Deretter fortsetter programmet med ca. 15 minutters innledninger om temaet «Bioteknologi som en del av det grønne skiftet – muligheter og trusler sett med øynene til:

  • Landbruks- og matminister Jon Georg Dale
  • Bondelagsleder Lars Petter Bartnes
  • Bonde- og småbrukarlagsleder Merete Furuberg

Deretter er det debatt før fellesprogrammet er ferdig kl. 15.00.

 

Innstilling fra valgkomiteen

Innstillingen fra valgkomiteen i Geno er nå klar. Jan Ole Mellby stiller til gjenvalg som styreleder og Hans Einar Stendal som nestleder. 

 

Hele valgkomiteens innstilling til årsmøtet kan du lese her

 

Åpning av Genos årsmøte og styreleders tale 

Åpning av Genos årsmøte starter tirsdag 21. mars kl. 15.30, med navneopprop og tale ved styreleder Jan Ole Mellby. Deretter blir det presentasjon av årsberetning og regnskap for 2016 med etterfølgende debatt.

 

Kl 18.30 blir det avreise med buss til Store Ree for oksevisning og festmiddag med diverse prisoverrekkelser.

Onsdag 22.mars

Klokken 08.30 fortsetter debatten. Deretter er det gjennomgang av vedtektsforslag fra styret etterfulgt av valg. 

 

Kl. 11.00 er det foredrag med blant annet Joshua D. Hoffman som driver Natural Prairie Dairy i USA. Han forteller her litt om sin drift og bruk av NRF i besetningen sin. Deretter informerer Simon Reisvaag, Veterinær og prosjektleder i Geno,om embryoprosjektet før møtet avsluttes kl. 12.45.


Til toppen