Gå til Tekst
Gå til Tekst
Ny geno.no

Ny geno.no

Vi ønsker velkommen til Genos nye web-sider! Vårt håp er at de vil oppleves som  moderne og godt tilpasset dere brukere. 

Geno etablerte ny profil i fjor, og parallelt med dette har vi arbeidet med å strukturere og designe ny web i samsvar med den nye profilen. De nye nettsidene er tilrettelagt for visning på mobil og nettbrett.

 

Selv om vi har gjort en grundig jobb med stoffet, er ikke riktig alt på plass ennå. Vi vet også at det alltid vil dukke opp ønsker om endringer, derfor setter vi stor pris på  å få tilbakemeldinger og forslag til forbedringer. Ikke nøl med å sende oss en e-post hvis du har innspill!

Leter du etter noe?

Vi håper at du som som er godt kjent på Genos gamle web også tar deg tid til å bli kjent med den nye. De mest brukte sidene på den gamle finner du også her. Det gjelder for eksempel:

Struktur

Menyen øverst på siden skal hjelpe deg i navigeringen. Når du klikker deg inn på en av undersidene, får du opp en ekstra meny under hovedmenyen.

 

Lenke til innloggingstjenestene våre (symbolisert ved hengelås) samt lenke til Geno Global-web (symbolet ved EN) finner du helt til høyre for hovedmenyen.

 

Nederst på siden finner du lenker til sakene i våre faste nyhetsbrev rettet mot målgruppene tillitsvalgte, inseminører, avlsrådgivere og presse. Her finner du også lenke til Genos nyhetsarkiv.

 

Lykke til!


Til toppen